LATTER LIVE – på turné!

lørdag 12. desember 202012. des 2020 19:00 Kjøp
Få billetter
lørdag 12. desember 202012. des 2020 21:00 Kjøp

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 340 - 420 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «Latter Live – på turné» lørdag 12. desember 2020:

Pga. koronasituasjonen og nye krav til plassering av publikum, vil alle som har kjøpt billett få plass i amfiet, i stedet for rundt bord på flatt gulv. Du vil få tilsendt ny billett på e-post. Vi sender deg også en SMS-melding 24 timer før konsertstart, med link til billetten(e).

Det er dessverre ikke servering inne i salen. Hovedbaren i foajéen holder åpent før og etter  arrangementet. Har du kjøpt «Kvess», vil du få refusjon direkte til kortet du betalte med.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Ekstra forestilling kl. 21!

Stand Up Norge presenterer:
«LATTER LIVE – på turné!»
Med Johan Golden, Jonna Støme og Bjørn Henning Ødegaard

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK. I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge. Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6–800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.

Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Med dagens smittevernregler selges det kun et begrenset antall billetter pr. forestilling. Vi følger nasjonale råd og pålegg for gjennomføring av arrangement, med smitteverntiltak og god avstand.

Johan Golden
Formen er tradisjonell standup, særdeles velgjort, godt strukturert, og med jevnlige høydepunkter.
Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene. Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger.

Jonna Støme
Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting.

Bjørn Henning Ødegaard
En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering. Han er en klassisk dead pan-komiker. Det er ikke mye mimikk og bevegelse fra scenen, men han klarer likevel å få publikum til å vri seg i stolen av latter.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra STAVANGER KONSERTHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

VARIGHET
ca. 1 time og 10 minutter

ARRANGØR
Stand Up Norge AS

Standup