Kvinner på randen

lørdag 03. desember 202203. des 2022 18:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 725 (INKL. SERVICEAVGIFT)Kvinner på randen gjør comeback i Stavanger med 25-års jubileumsforestilling!

Marit Voldsæter, Elisabeth Moberg og Kjersti Berge klarte ikke å la være. De måtte rett og slett finne sammen igjen etter å ha opptrådt på fire utsolgte spontanforestillinger til inntekt for Ole Bull Scene. Publikum og kritikerne jublet. Marit valgte å avlyse sitt kommende soloshow, Elisabeth takket nei til flere store teaterroller og Kjersti tok permisjon fra jobben som daglig leder i Fargespill kun for å gjøre det som så mange har håpet på: Å gjenforene Kvinner på randen.

Resultatet ble en 25-års jubileumsforestilling som gikk for fulle hus i Bergen på Ole Bull Scene hele høsten 2021. Over 25.000 solgte billetter og full jubel. Såpass, at de tre som er å regne blant landets morsomste kvinner klare for gjestespill i Stavanger. Riktignok ikke for første gang – mange vil huske at også her gjorde Kvinner på randen stor suksess for noen tiår siden.

Hva kan vi forvente? En jubileumsforestilling med band som inneholder nummer fra alle de fire forestillingene og TV-seriene som Kvinnene laget i 1996–2005.

Trioen solgte over 500.000 billetter før de valgte å gå hver til sitt. Nytt materiale vil også stå på menyen.

Hilde Sol Erdal og Arvid Ones er instruktører. Stageway er produsent.

BT: Terningkast 5!

VARIGHET
Ca. 1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
Stageway Teater AS

Humor Standup

#Høst2022