KNUT MARIUS – Turbo Tour Volum II

Friday 22. April 202222. Apr 2022 20:00 Buy

Zetlitz
TICKETS KR 495 (INCL. SERVICE FEE)Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges Ultimate Entertainer og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt album på norsk og konsertturné!

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnert store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet. Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene. Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hits fra tidligere utgivelser.

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå en sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle en lytt på resultatet! Hør og se musikkvideo til Kan du hjelpe me å hjelpe og He du prøvd å elske, eller den nyeste singelen Ærlig på Spotify.

MEDVIRKENDE
Knut Marius Djupvik, vokal
Marius Simonsen, trommer
Jonny Sjo, bass
Tommy Kristiansen, gitar
Haakon-Marius Pettersen, tangenter

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Berntsens Rocksport Booking

Pop Rock

#Vår2022