KNUT MARIUS – Turbo Tour Volum II

lørdag 25. mars 202325. mar 2023 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 495 (INKL. SERVICEAVGIFT)Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han med seier i Stjernekamp atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Neste år slipper han sitt første soloalbum på Norsk, albumet «6393» er ute 3 februar. 

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han for første gang begynt å skrive på Norsk, og da på egen dialekt. Etter tre intense og lærerike år med oppturer og nedturer er endelig resultatet her. Albumet heter «6393», og er postnummeret til Tomrefjord. Utgangspunktet for albumet er å ta tak i det nære fundamentet i livet. Derfor handler denne om hjembygda, nære mellommenneskelige relasjoner og kjærlighet både på godt og vondt. Vi får også høre Cockers «With a little help from my friends» og Knut Marius sin egne, og rykende ferske versjon av Neil Youngs «Rocking in the free world. 

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlingen til den sjelfulle romsdalingen. Konserten vil inneholde hele albumet, Stjernekamp og tidligere utgivelser. Vi skal fra populære egne utgivelser som «Kan du hjelpe me og hjelpe» og «Komme heim» til Nessun Dorma, Run to the hills og Anthem. En variert konsert med musikk som gjør at Knut Marius er der han er i dag. 

Medvirkende: 

Vokal:                          Knut Marius Djupvik 

Trommer:                     Marius Simonsen 

Bass:                           Jonny Sjo 

Gitar:                           Tommy Kristiansen 

Tangenter:                   Haakon-Marius Pettersen

 
VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
Berntsens Rocksport Booking

Pop Rock

#Vår2022 #Vår2023