Kjempeseminarets avslutningskonsert

søndag 06. februar 202206. feb 2022 15:30 Kjøp
Avlyst

Fartein Valen
BILLETTER KR 75 - 140 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Kjempeseminarets avslutningskonsert, søndag 6. februar 2022:

Pga. de nye Covid-19-restriksjonene og begrensningene på arrangementsvirksomheten, blir denne konserten dessverre avlyst. Du vil motta refusjon for billettene. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Betalte du med kort eller Vipps, refunderer vi til kortet du betalte med. Dersom vi trenger mer informasjon før vi kan refundere, vil vi kontakte deg. Vi beklager dette og håper å se deg her ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

*** 

Kjempeseminaret arrangeres for 25. gang, og det feires med en storslått avslutningskonsert i Fartein Valen.

På konserten hører du fem orkestre med rundt 240 barn og ungdommer; Crescendo med de yngste elevene, Allegro og Vivace for de litt eldre, Concerto Grosso og Rogaland Ungdomssymfoniorkester for de eldste ungdommene.

Deltakerne kommer fra hele Rogaland, Hordaland og Agder, og de møtes for første gang denne helgen. Dagene bruker de på å øve sammen og bli kjent. Konserten avsluttes med en urframføring – et fellesnummer der alle deltakerne spiller sammen i et nyskrevet verk for Kjempeseminaret 2022, komponert av Tormod Tvete Vik.

ARRANGØR
De Unges Orkesterforbund Rogaland

Barn Klassisk

#Vår2022