Kjell Inge Torgersen og SSO: Aks av gull 15 år

Thursday 20. May 202120. May 2021 19:30 Buy
Sold out
Friday 21. May 202121. May 2021 19:30 Buy
Sold out

Fartein Valen
TICKETS KR 100 - 450 (INCL. SERVICE FEE)– en verdensstjerne gjort norsk

Det blir musikk med ekstravagant Sting når Kjell Inge Torgersen og SSO innbyr til konsert i Fartein Valen med sanger fra suksessalbumet  «Aks av gull.». Albumet utkom i 2006 og feirer 15 år i år!

Siden utgivelsen har Torgersen reist land og strand med prosjektet og gjort konserter både i USA og Palestina. Hans nynorske gjendiktinger og Aril Schølds arrangement av Stings låter fikk anmeldere til å skrive ting som: «Forbløffende bra», «Skaper den levende poesien» og «gjennomarbeidet og kvalitetssterk». Det er grunn til å ha forventninger til denne konserten.

I tillegg til radiohiter som «Aks av gull» og «Skjøre» (Fields of Gold og Fragile), vil publikum også få høre helt nye sanger i Sting-konseptet til Torgersen. Blant annet «Dessert Rose» fra Stings album «Brand New Day», som har fått tittelen «Ørkenrosa» på norsk, blir framført i helt nytt arrangement, signert Aleksander Sinding-Larsen Waaktaar. Men ikke bare denne får helt nytt arrangement, alle sangene blir arrangert på ny, spesialskrevet for SSO av arrangørtrioen Waaktar, Eirik Berge og Aril Schøld.

Det går også rykter om at «Aks av gull» vil bli utgitt i eksklusiv vinylutgave til konserten!

Kjell Inge Torgersen har siden «Aks av gull» utgitt enda tre album: Gnist, Julelegender og Mudderlys. Sistnevnte løftet Torgersen inn på A-lista på NRK og singelen «Eg fant ein ring» var den 6. mest spilte låten på radio i tiden etter lansering.

VARIGHET
ca. 1 time og 15 minutter, inkludert pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger Symfoniorkester

Hyllest Klassisk Musikk Pop Symfoni