Kjartan Lauritzen

fredag 20. oktober 202320. okt 2023 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 450 (INKL. SERVICEAVGIFT)Per Áki Sigurdsson Kvikne, bedre kjent som Kjartan Lauritzen – den humoristiske rapperen fra Balestrand – har gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand til å bli Norges nye rap-superhelt.

I serien «6899 til eg dør» fikk vi bli bedre kjent med Balestrands største sønn. Og sommerhiten 2023 tilhørte selvfølgelig Kjartan Lauritzen og “Badebussen”.

I 2021 slapp han debutalbumet «Kjartanisme», som handler om hvordan de karakteren Kjartan Lauritzen har påvirket Per, på godt og vondt. Denne gangen balanserer han det ekstremt positive Kjartan Lauritzen har symbolisert, med et mer personlig uttrykk av seg selv. – Eg vil ikkje lenger presentere ein unaturlig versjon av korleis eg sjølv er som person, og korleis eg har det med meg sjølv. Eg vil vise med dette albumet at det er lov å være glad, men at det også er lov å være usikker og trist, uten at det skal bli omtalt som mørkt eller kleint, forteller han. Konserten i Zetlitz vil by på både det kjente og kjære som Kjartan-fansen kjenner fra før, men også en annen side som vist på “Kjartanisme”.

Det blir rapmusikk med en søt eim av Wunderbaum, svidd gummi, epleslang og nyvasket hotellsengetøy. For en fredag vi skal ha!

Forestillingen spilles med stående publikum.

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge 13-18 kan delta i følge med verge over 25.

Balkong er alkoholfri sone, reservert til unge mellom 13 og 18 og deres verger. Gjelder dette deg/dere, velger dere billettype “Balkongplass kun 13-18” og “Balkongplass kun for verge”. Verge må selv være til stede på arrangementet og ha egen billett Verge må være sammen med den man er verge for i salen og kan ikke ha plass et annet sted.

Alle plassene på balkong, er nummererte sitteplasser. 

Verge må være fylt 25 år og man kan ansvar for inntil to personer under 18. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Varighet:
tba

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Hiphop Pop

#Høst2023