Kjartan Fløgstad med band

mandag 05. oktober 202005. okt 2020 19:00 Kjøp

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 100 - 300 (INKL. SERVICEAVGIFT)Kjartan Fløgstad åpner Maijazz:Høstjazz med nytt band, og nytt prosjekt!

Som så mange andre arrangement ble hele Maijazz 2020 kansellert pga. koronasituasjonen. I stedet for å vente et helt år, har festivalen bestemt seg for å lage Høstjazz i oktober, med et helnorsk program. Både åpnings- og avslutningskonserten finner sted i Zetlitz, med inntil 200 sittende publikummere og servering inne i lokalet.

Først ut er Kjartan Fløgstad Band som står for åpningskonserten. Og når Fløgstad først setter sammen et band, snakker vi øverste hylle. Med Steinar Raknes (Stillhouse, Arvvas, Ola Kvernberg Trio) på bass, journalist og forfatter Tom Stalsberg (Buicken) med på tekstsida, og multiinstrumentalist Odin Staveland (Vamp) på trommer og diverse, er dette et band med tyngde både litterært og musikalsk. Her blir det nyskrevne tekster av Fløgstad og Stalsberg, komposisjoner/musikk av Raknes, i tillegg til tonesatte tekster fra den prisbelønte Fløgstad-romanen «Due og drone» fra 2019.

MEDVIRKENDE
Kjartan Fløgstad, opplesing
Tom Stalsberg, opplesing
Steinar Raknes, bass, vokal
Odin Staveland, trommer, vokal

Varighet: 1 time og 30 minutter, uten pause.

Arrangør: Maijazz

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters av­stand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

Jazz MaiJazz