Kings of Convenience

tirsdag 11. mai 202111. mai 2021 19:30 Kjøp
Utsolgt

Fartein Valen
BILLETTER KR 530 (INKL. SERVICEAVGIFT)Den norske folk/popduoen Kings of Convenience er gjerne mest kjent i utlandet, etter å ha turnert verden rundt siden debuten med «Quiet Is The New Loud» i 2001. De har opparbeidet seg et stort publikum i flere land, men opptrådt lite i Norge. I senere tid har de vært inne i en kreativ fase, og nå er de klare for turné i hjemlandet. Her i Konserthuset står den dyktige duoen på scenen i vakre Fartein Valen, tirsdag 11. mai!

Kings of Convenience er kjent for sine lavmælte, akustiske sanger med vakre vokalharmonier. Duoen ble dannet i 1998 av to barndomsvenner, vokalistene og gitaristene Eirik Glambek Bøe og Erlend Øye som hadde tidligere spilt sammen i rockebandet Skog. I 1999 ga de ut sin debutsingel, Toxic Girl. Singelen ble en radiohit i Norge, og året etter signerte de kontrakt med Virgin Records-labelen Source i London. I 2001 kom debutalbumet Quiet Is The New Loud som gikk til topps i Norge. Siden har de gitt ut en rekke album med stor suksess.

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Luger

Folk Pop