Kim Larsen & Kjukken

fredag 03. august03. aug 19:00 Kjøp

Stavanger konserthus uteamfi - Pop
BILLETTER KR 625 (INKL. SERVICEAVGIFT)Publikum i alle aldre kan se fram til å oppleve Kim Larsen & Kjukken i storform, når orkestret igjen drar ut på turné sommeren 2018. I Stavanger kan du oppleve dem i amfiet utenfor Konserthuset.

Support: Hilde Selvikvåg

Eventyret til danskenes nasjonalskatt, Kim Larsen, begynte allerede på 70-tallet, da han debuterte som frontfigur i bandet Gasolin. Nesten fem tiår senere har den folkekjære artisten etablert seg som et av de største rockeikonene i Skandinavia, og den sjarmerende stemmen har fulgt mange helt siden barndommen.

Larsen beviser gang på gang at han som få andre klarer å snakke til både den muntre og den melankolske delen av den skandinaviske folkesjelen. Senest med det platinaselgende albumet ”Øst for Vesterled” fra 2017, som av mange anmeldere ble kalt Larsens sterkeste utspill på mange år.

Med humor og overskudd lufter Kim Larsen & Kjukken fengende versjoner av både landeplager og nye små perler fra en karriere. Det er duket for rock på dansk som både treffer og gleder folk på tvers av alle aldre – så her er det bare å glede seg til et gjensyn med dansken med den «brede kjeft».

Arrangør: Stavanger Artistbyrå, JS Artist og Stavanger konserthus