Kevin Bridges – The Overdue Catch-up

onsdag 18. oktober 202318. okt 2023 19:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Kevin Bridges er begeistret for å være tilbake på turné og vender tilbake til scenen i 2023 med sitt etterlengtede nye show.

The Overdue Catch-Up ønsker publikum velkommen til et av de skarpeste komedietalentene Storbritannia har å tilby. Med en karriere som strekker seg over utrolige 18 år, har Kevin Bridges allerede livserfaringen til en mann som er dobbelt så gammel, og hjelper ham til å treffe spikeren på hodet med sitt kloke syn på den moderne verden.

Kevin sier: “Siden vi sist snakket har mye endret seg i livet mitt og – som vi vet – i denne verdenen vår, men det som ikke har endret seg er det faktum at en mengde mennesker i et rom sammen ler vanligvis sørger for en ganske hyggelig kveld. Jeg gleder meg til å være tilbake med stand-up igjen, og jeg gleder meg til å se dere alle. Enkelt som det. Vi ses der oppe, nede der, der borte, hvor som helst og når som helst. Nyt kvelden”.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Forestillingen er på engelsk.

Varighet:
tba

ARRANGØR
Stavanger Artistbyrå AS

Standup

#Høst2023