KATT WILLIAMS

onsdag 06. juni06. jun 18:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER 565.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter snart 20 år i bransjen må det være lov å karakterisere Katt Williams en legendarisk komiker. I tillegg er han er verdenskjent skuespiller, rapper og generelt en entertainer til beinet.

Humoren hans har absolutt en politisk undertone, og han har til tider skapt diskusjoner rundt temaer som rase, politivold og livet på gata. Denne gangen er det konspirasjonsteorier og deres til tider fanatiske tilhengere som får gjennomgå. Enden er nær, romvesen går i blant oss, vi landet aldri på månen og alle tv-kanaler sender ut konstruerte tankebølger skapt av CIA. Mulig det er sant noe av det også, men vi la uansett høre hva Katt har å si om saken.

-Humoren hans har alltid vært treffsikker, og med et så vilt tema som konspirasjonsteorier, har jeg på følelsen at vi kan vente oss et show som topper det meste han har gjort før. Det passer han perfekt, og det er nesten rart han ikke har gjort det før, sier Henrik Richter Schie hos arrangøren A Comic Soul.

Et ekstra aspekt med å se Katt Williams live er at han er enormt opptatt av mote og klær, så det er aldri kjedelig å se hvilket antrekk han stiller i. Det er stort sett spesialdesignede klær, noen ganger signert Katt selv. Nå har du muligheten til å både se og høre han live, I Konserthuset 6. juni 2018!

Arrangør: A Comic Soul