KAFÉKONSERT: TONY & THE SWING BLUES

fredag 31. juli 202031. jul 2020 14:00 Kjøp
Utsolgt

Spiseriet
BILLETTER KR 100 (INKL. SERVICEAVGIFT)Alf Carlsen bass og vokal
Odd Egil Støldal vokal
Sverre Kvam gitar, og vokal
Dag Øverland piano

Gjenopplev magien fra 50- og 60-tallet! Få sommerkonserter er så populære som de med Tony & The Swing Blues – kjent som Rogalands beste popband på 60-tallet.

Det hele startet med fire gutter på Ullandhaug skole, alle i 11–12 års alderen. Tore Haugland hadde spilt piano siden han var seks år gammel. En annen hadde far med gitar, en tredje spikket trommestikker på sløyden og monterte bein på en tamburin, den fjerde ristet på sambakuler. Gjør deg klar for en god dose nostalgi og musikk som fortsatt swinger!
Tony & The Swing Blues spiller også 19. juni.

Varighet: omtrent 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.

60-tallsmusikk Kafékonsert Pop Rock