KAFÉKONSERT: STINA KJELSTAD

torsdag 23. juli 202023. jul 2020 14:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 100 (INKL. SERVICEAVGIFT)Stina Kjelstad sang, gitar
Andreas Barsnes Onarheim mandolin, hardingfele
Tuva Færden hardingfele, lyre og vokal

Stina Kjelstad er en artist og låtskriver fra Toten med base i Stavanger. Musikken hennes er innom flere sjangre, og kan beskrives som en blanding av visepop, americana og indiefolk. Hun har til nå gitt ut to soloalbum, og høsten 2020 får vi gleden av et tredje album. Med seg på denne konserten har hun Tuva Færden (hardingfele, lyre og vokal) og Andreas Barsnes Onarheim (mandolin og vokal).

Varighet: omtrent 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.

Kafékonsert Pop viser