KAFÉKONSERT: KJELL INGE TORGERSEN

Friday 17. July 202017. Jul 2020 14:00 Buy
Sold out

Spiseriet
TICKETS KR 100 (INCL. SERVICE FEE)Kjell Inge Torgersen vokal
Kjell Harald Litangen gitar

Kjell Inge Torgersen er i sommerstemning, og tar med seg den svært dyktige gitaristen Kjell Harald Litangen til kafékonsert fredag 17. juli. Litangen har et hundretalls innspillinger bak seg og har spilt med «alle», fra Al Jarreau til Maria Mena. Torgersen og Litangen ble kjent på «Mudderlys», Kjell Inges siste album, og har utviklet et smakfullt og interessant duo-konsept som de skal spille et deilig utvalg fra.

Varighet: omtrent 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.

Jazz Kafékonsert Pop