KAFÉKONSERT: JAZZ+KLASSISK med TRIO SONIDO

fredag 24. juli 202024. jul 2020 14:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 100 (INKL. SERVICEAVGIFT)Chao-Kai Lin fiolin
Jaakko Pulakka cello
Fernando Cruz klaver

Jazzharmonier i et herlig klassisk ensemble som tar oss med på en reise i jazz og klassisk musikk! Oppdag hvordan jazz påvirket den klassiske musikkverdenen på 1900-tallet, i en spennende tid der den tradisjonelle musikken møtte det nye og oppsiktsvekkende. Vi skal innom komponister som Ravel, Kapustin og Gershwin.

Trio Sonido ble etablert i 2018 og består av musikere fra Stavanger Symfoniorkester og fra Universitetet i Stavanger: Chao-Kai Lin (fiolin), Jaakko Pulakka (cello) og Fernando Cruz (klaver).

Varighet: omtrent 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.

Jazz Kafékonsert Klassisk