KAFÉKONSERT: HANNES FAVORITTER

Saturday 18. July 202018. Jul 2020 14:00 Buy

Spiseriet
TICKETS KR 100 (INCL. SERVICE FEE)– Prøysens kvinne
Hanne Vasshus vokal
Olaug Mundal piano
 
oppå Lauvåsen vokse det minner,
gode minner,
galne minner

Hanne Vasshus har sammen med Olaug Mundal (piano) funnet frem sine favoritter av kjærlighetsviser hvor noen av dem er signert Alf Prøysen.
Vasshus og Mundal har spilt sammen i over syv år og inviterer denne gangen inn til en sommerlig affære hvor kjærligheten er i fokus, som igjen kan være både varm og kald.

Velkommen til Lauvåsen i Spiseriet!

Varighet: omtrent 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.

Jazz Kafékonsert Pop viser