KAFÉKONSERT: DAVIDSEN/HOPE

Saturday 25. July 202025. Jul 2020 14:00 Buy

Spiseriet
TICKETS KR 100 (INCL. SERVICE FEE)Inger Lise Hope vokal, piano
Svein André Davidsen Olsen vokal, gitar

Davidsen/Hope består av ekteparet Inger Lise og Svein André. De har laget musikk sammen siden de traff hverandre, og har skrevet og produsert to album som Hopes soloprosjekter. I tospann har de gjort en rekke konserter, blant annet i konserthuset med Stavanger Symfoniorkester, Stavanger Vise- og Poesifestival, NRK Rogalands 84/85-serie, utallige event-jobber samt startet eget dinnershow. De skulle egentlig i gang med albuminnspilling i Nashville i april, men det gikk selvsagt ikke i disse tider. Så nå planlegges innspilling av debutalbumet hjemme i Norge.

Med Inger Lises klokkeklare stemme og fantastiske formidlingsevne og Svein Andrés rocka røst og magiske tekstunivers, er det bare å glede seg! Få en sniklytt på det nye albumet samt sanger fra Hopes soloprosjekt, kombinert med god stemning i Spiseriet, lørdag 13. juni og 25. juli.

Varighet: omtrent 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11.00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på
post@spiseriet.no.

Kafékonsert Pop viser