Julekonsert Secret Garden – Sacred Night

onsdag 07. desember 202207. des 2022 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter suksessen med sin aller første juleturne i 2021 vil Secret Garden også i 2022 ut på juleturné i Norge, i perioden 1.–20. desember. 16 utvalgte spillesteder vil få besøk av den verdenskjente gruppen som kan vise til over 3 milliarder streams!

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger.

– Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Som med-artist på albumet fremfører hun 12 nyskrevne julesanger, sier Rolf Løvland. I tillegg til fullt band har Secret Garden med seg den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim som også tilhører gruppens faste team.

– Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.

I tillegg til sanger fra julealbumet vil publikum også få høre flere av Secret Gardens store «hits».

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
Skyskraper Artist AS

Julekonsert

#Høst2022