Julekonsert med Jernbanens Musikkorps og Nils Christian Fossdal

Monday 13. December 202113. Dec 2021 19:30 Buy

Fartein Valen
TICKETS KR 170 - 325 (INCL. SERVICE FEE)Jernbanens Musikkorps inviterer til sin tradisjonsrike julekonsert under ledelse av dirigent Torbjørn Dahl. På programmet står norske og internasjonale juletoner. Årets solist er Nils Christian Fossdal.
 
Jernbanens Musikkorps Stavanger er et janitsjarorkester med rundt 50 glade musikanter i alle aldre. Korpset ble stiftet 28. januar 1953 og hadde opprinnelig som formål å virke for god musikk og fremme kameratslige formål for musikkinteresserte innen jernbanen. I dag fremstår JMK som et anerkjent og representativt janitsjarkorps gjennom mange og varierte konserter og spilloppdrag, gode resultater i konkurranser og som et synlig innslag i bybildet på merkedager som 1. mai og 17. mai.
 
Nils Christian Fossdal er utdannet ved Rogaland Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. Han har tidligere vært medlem i vokalgruppen Gli Scapoli og gruppen State. Han har også hatt flere fremtredende roller i ulike musikaler, teater og operaoppsetninger, blant annet med en sentral rolle i Mamma Mia-oppsetningen på Folketeateret i 2009. For mange barn er Nils Christian best kjent som lektor Fossdal fra skuespillerensemblet Galen i Halen. Han er en del av bluegrass / gospel-gruppen Lucky Four som laget musikken til filmen «Sykt Lykkelig». Fossdal driver i tillegg kompaniet dybwikdans sammen med Siri Dybwik.

VARIGHET
1 time og 30 minutter

ARRANGØR
Jernbanens Musikkorps Stavanger

 

Julekonserter

#Høst2021 #Korps