Julekonsert med Jernbanens musikkorps og Eva Bjerga Haugen

onsdag 14. desember 202214. des 2022 19:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 170 - 325 (INKL. SERVICEAVGIFT)At Jernbanens Musikkorps Stavanger inviterer til julekonsert er en lang og fin tradisjon, og dette året har de både norske og internasjonale juletoner på programmet. Scenen deler de med Eva Bjerga Haugen og musikkstudenter i Bjergsted, som sammen med korpset, under ledelse av dirigent Torbjørn Dahl, er klare til å skape skikkelig julestemning i Kuppelhallen.

Jernbanens Musikkorps Stavanger er et janitsjarkorps med rundt 50 aktive musikanter i alle aldre. Korpset ble stiftet i 1953 og hadde opprinnelig som formål å virke for god musikk og fremme kameratslige formål for musikkinteresserte innen jernbanen. I dag fremstår JMK som et anerkjent og representativt janitsjarkorps gjennom mange og varierte konserter og spilleoppdrag.

Korpset har samarbeidet med anerkjente Eva Bjerga Haugen i mange år. Eva er en Spellemannnominert vokalist, musiker og låtskriver, og ble kåret til årets stavangerkunstner i 2010. Eva arbeider som pedagog, og under denne konserten møter vi også noen av hennes unge, fremadstormende sangstudenter fra musikklinjen ved Kongsgård vgs., avd. Bjergsted.

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
Jernbanens Musikkorps Stavanger

Janitsjar Julekonsert Korps

#Høst2022