Julekonsert med Jernbanens Musikkorps, Eva Bjerga Haugen og Tore Renberg

søndag 13. desember 202013. des 2020 18:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 120 - 275 (INKL. SERVICEAVGIFT)Jernbanens Musikkorps inviterer til julekonsert under ledelse av dirigent Torbjørn Dahl. Solist er Eva Bjerga Haugen og Tore Renberg er konferansier. På programmet står tradisjonsrike norske og internasjonale juletoner.

Eva Bjerga Haugen er en spellemannsnominert vokalist, musiker og låtskriver. Hun ble i 2010 kåret til årets Stavangerkunstner og var finalist i den prestisjetunge konkurransen JazzIntro samme år. Eva har de senere årene arbeidet sammen med en rekke anerkjente musikere og komponister, samt ensembler som Oslo Sinfonietta, Kringkastingsorkesteret, Stavanger Symfoniorkester, Bergen Big Band. Haugen arbeider også som pedagog, bl.a. ved fakultet for utøvende musikk ved UiS og Vestnorsk Jazzsenters årlige sommerkurs.
  
Tore Renberg (f. 1972) er en av landets mest leste og bejublede forfattere. Han har gitt ut en rekke bøker, bl.a. moderne klassikere som «Mannen som elsket Yngve», «Kompani Orheim» og «Du er så lys». Han er også kjent for de burleske romanene i Teksas-serien. Renberg er i tillegg musiker, med to soloalbum bak seg og et tredje i vente.

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å gå på konsert
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å gå på konsert, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak, og ber alle våre gjester holde avstand og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Antall publikumsplasser er pt. begrenset til 200. Vi har god plass og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriftene krever. Vi ber også alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.
 

ARRANGØR
Jernbanens Musikkorps Stavanger

Julekonserter Korps