Judy Collins & Jonas Fjeld – Winter Stories

lørdag 20. februar 202120. feb 2021 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «Judy Colllins & Jonas Fjeld – Winter Stories» mandag 20. april 2020:

Som tidligere opplyst er forestillingen flyttet pga. koronasituasjonen, til lørdag 20. februar 2021. Kjøpte billetter kan benyttes på ny dato. Arrangør Stageway tilbyr refusjon til de som ikke kan delta på ny dato. Refusjonstilbudet gjelder i 30 dager fra dags dato. Vil du benytte deg av dette tilbudet, må du ta kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no. Husk å oppgi ditt ordrenummer og kontonummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Judy Collins og Jonas Fjeld gjester Stavanger 20. februar 2021, med sitt samarbeidsprosjekt Winter Stories. Albumet med samme tittel tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før julen 2019, og innspillingen har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Det ligger an til en stemningsfull og spesiell kveld i Kuppelhallen når Collins, Fjeld og band deler materialet fra Winter Stories med oss, live.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, ispedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. – Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen, forteller Collins. Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio, og jeg var sikker på at dette ville blir et bra samarbeid.

Judy Collins og Jonas Fjeld tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Stavanger og Kuppelhallen for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Varighet: ca. 1 time og 30 minutter, med forbehold om endringer.

Arrangør: Stageway Talent AS

Bluegrass Country musikk