Judy Collins & Jonas Fjeld – Winter Stories

mandag 20. april 202020. apr 2020 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Judy Collins og Jonas Fjeld gjester Stavanger 20. april, med sitt samarbeidsprosjekt Winter Stories. Albumet med samme tittel tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før jul, og innspillingen har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Det ligger an til en stemningsfull og spesiell kveld i Kuppelhallen når Collins, Fjeld og band deler materialet fra Winter Stories med oss, live.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, ispedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. – Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen, forteller Collins. Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio, og jeg var sikker på at dette ville blir et bra samarbeid.

Judy Collins og Jonas Fjeld tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Stavanger og Kuppelhallen for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Varighet: ca 1 time og 30 minutter, med forbehold om endringer.

Arrangør: Stageway Talent AS

Bluegrass Country musikk