Judy Collins & Jonas Fjeld – Winter Stories

søndag 05. september 202105. sep 2021 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Judy Collins & Jonas Fjeld – Winterstories», torsdag 8. april 2021:

Vi beklager at det har tatt tid å avklare, men det er nå bekreftet at konserten torsdag utsettes. Ny konsertdato blir søndag 5. september 2021. Samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å delta 5. september, vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest torsdag 22. april 2021. Husk å oppgi både ditt ordrenummer, og ditt kontonummer hvis du betalte med kort. Betalte du med Vipps, vippser vi tilbake.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Judy Collins og Jonas Fjeld gjester Stavanger 5. september 2021, med sitt samarbeidsprosjekt Winter Stories. Albumet med samme tittel tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før julen 2019, og innspillingen har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Det ligger an til en stemningsfull og spesiell kveld i Kuppelhallen når Collins, Fjeld og band deler materialet fra Winter Stories med oss, live.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, ispedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. – Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen, forteller Collins. Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio, og jeg var sikker på at dette ville blir et bra samarbeid.

Judy Collins og Jonas Fjeld tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Stavanger og Kuppelhallen for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, med forbehold om endringer.

ARRANGØR
Stageway Talent AS

Bluegrass Country musikk