Jo Strømgren Kompani: Salve Regina

onsdag 19. oktober 202219. okt 2022 20:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 150 - 300 (INKL. SERVICEAVGIFT)Velkommen til en helaftens danseopplevelse i Zetlitz, med to forestillinger fra Jo Strømgren Kompani. Først ut er Ministeriet for Uforløste følelser kl. 18.30, deretter Salva Regina kl. 20.30. Begge forestillingene passer for alle fra 16 år og oppover. Kjøper du billett til begge forestillingene med Jo Strømgren Kompani samtidig, får du rabatt.

Salve Regina tar deg med på en kritikerrost reise i miserabelt landskap. Det er trøst å få, og Jo Strømgren viser vei gjennom elendigheten.

Livet kan være miserabelt. Hvor og hvordan søker vi trøst og lindring? Salve Regina er en assosiativ reise gjennom ulike tidsperioder, gjennom forankring og omveltning, makt og avmakt, føydalisme og individualisme. Laget med et umiskjennelig strømgrensk skråblikk på menneskelig tilkortkommenhet, maktspill og dobbeltmoralisme.

Salve Regina er produsert av Oslo Danse Ensemble i samarbeid med Jo Strømgren Kompani. Forestillingen hadde premiere på Dansens Hus desember 2017, og høstet svært gode kritikker. Forestillingen hadde nypremiere med Tanzcompagnie Konzert Theater Bern, Sveits 1. februar 2019.

Salve Regina ble produsert med støtte av Norsk Kulturråd. Jo Strømgren Kompani er støttet av Kulturdepartementet.

Norsk kulturskoleråd har sin nasjonale konferanse «Sammen for fremtidens dansekunstnere» i Bjergsted 19. og 20. oktober, og forestillingene i Konserthuset kan inngå i programmet for de som ønsker.

MEDVIRKENDE
Koreografi, scenografi: Jo Strømgren
Dansere: Henriette Hamli, Mikael Rønne, Jon Filip Fahlstrøm, Ellen Lindblad, Jacub Medrzycki, Nora Lønnebotn Svendsgård
Kostymer: Bregje van Balen
Kostymeproduksjon: Johanna Sutinen
Lysdesign: Stephen Rolfe
Musikk: Claudio Monteverdi, Alessandro Scarlatti, Antonio Vivaldi, Jørgen Knudsen
Produksjon: Oslo Danse Ensemble
Co-produksjon: Jo Strømgren Kompani og Tanzcompagnie Konzert Theater Bern
Foto: Erik Berg

Støttet av Norsk Kulturråd.

«Det er vakkert, underfundig og tidvis illevarslende, uten å komme med overtydelige budskap om hverken håp og fred eller resignert maktesløshet.» – Aftenposten

VARIGHET
Ca. 1 time, uten pause

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Dans Scenekunst

#Høst2022