Jimmy Carr – Terribly Funny

torsdag 23. juni 202223. jun 2022 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 550 (INKL. SERVICEAVGIFT)Hjemme i Storbritannia og USA har den engelske komikeren Jimmy Carr kultstatus og er vant til å stadig være på turné. Av åpenbare årsaker har Carr måttet sette sin seneste turné på pause, men nå er han endelig på farten igjen. I juni neste år kommer den populære komikeren til Stavanger og Konserthuset med sitt splitter nye show «Terribly Funny»!

Som tittelen antyder, tar Jimmy som vanlig for seg ganske grusomme saker, som kan virke både støtende og sjokkerende. Da gjelder det å huske på det han selv sier: “…they’re just jokes – they are not the terrible things”. Han mener at det å være politisk korrekt på et stand-up-show er det samme som å ha krav til sikkerhet på en rodeo.

Jimmy Carr er kjent for sin umiskjennelige latter, sin mørke humor og for å levere den ene skarpe vitsen etter den andre med en uttrykksløs mine.

Presentert av Chambers Touring Ltd & Feelgood&iStage AS.

Pressen om Terribly Funny:
– “A comedy mastermind on fine form” (The Times)
– “A timely blast of toxicity from the man that wokeness forgot” (The Telegraph)
– “Carr delivers exactly what you think he’s going to; intelligent one-liners which cut close to the bone of sensitive topics” (NARC Magazine)

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Feelgood&iStage AS

Standup