Jernbanens musikkorps 70 år – jubileumskonsert med gode venner

lørdag 11. mars 202311. mar 2023 16:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 275 (INKL. SERVICEAVGIFT)Jernbanens musikkorps 70 år – jubileumskonsert med gode venner

Jernbanens Musikkorps Stavanger er et janitsjarkorps med rundt 60 aktive musikanter i alle aldre. Korpset ble stiftet 28. januar 1953 og markerer sitt 70 års jubileum med en storslått konsert med variert musikk.
Korpset hadde opprinnelig som formål å virke for god musikk og fremme kameratslige formål for musikkinteresserte innen jernbanen. Selv om det er lenge siden korpset hadde medlemmer med tilknytning til jernbanen, er motivasjonen for å bestå som et jernbanekorps likevel stor. Vi synes det er viktig å videreføre en tradisjonsrik institusjon, og det gir oss en identitet vi er stolte av. I dag fremstår JMK som et anerkjent og representativt janitsjarkorps gjennom mange og varierte konserter og spilleoppdrag. Korpset er et synlig innslag i bybildet på merkedager som 1. mai og 17. mai.
På programmet i kveld har vi hentet fram noe av det beste fra vårt arkiv. Vi har med oss flere flinke solister som skal bidra til at dette blir en fin musikalsk opplevelse. Vi inviterer til vår jubileumskonsert under ledelse av dirigent Torbjørn Dahl.
 
VARIGHET
Ca. 2 timer
 
ARRANGØR
Jernbanens musikkorps Stavanger

Korps

#Vår2023