JANOVE

fredag 16. oktober 202016. okt 2020 18:00 Kjøp
fredag 16. oktober 202016. okt 2020 21:00 Kjøp
Få billetter
lørdag 17. oktober 202017. okt 2020 18:00 Kjøp
Utsolgt
lørdag 17. oktober 202017. okt 2020 21:00 Kjøp
Utsolgt

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Ekstrakonserter i salg 16. oktober kl. 18 og 21!

Janove er ute med ny EP i september som har fått tittelen «Barrikadeballader». I den anledning gjør han noen få utvalgte konserter på sin mest eksklusive og intime turné så langt. Konserten på Folken ble raskt utsolgt, og vi setter derfor opp ekstrakonserter i Zetlitz. Her bruker vi klubboppsett, med inntil 200 sitteplasser og 1-meters avstand mellom alle seter.

Slik beskriver Janove selv sin nye EP, «Barrikadeballader»:

Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4. september og fysisk på vinyl lørdag 5. september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen «Opp av Ruiner». Dette er låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise.

Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene vi artister har å by på i høst, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende Coronaregler.

Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader:

«Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»

Janove

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Time Out Agency

Pop