ISAH

Wednesday 09. June 202109. Jun 2021 20:00 Buy
Sold out

Zetlitz
TICKETS KR 375 (INCL. SERVICE FEE)ISAH I ZETLITZ!

Gjør deg klar for et møte med ISAH, 21-åringen fra Stavanger som raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har passert 26 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019.

I sitt travle 2019 debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP: sukkerspinn & hodepine. Majoriteten av produksjon på prosjektet er utført av SDKT hus-produsenter Mogilla og Pluto, og begge EPene har hittil sammenlagt streams på over 15 millioner.

Han var også gjest hos Karpe på deres Norges- og Europaturne. Konerten de ga i Zetlitz, var av ypperste klasse. Isah ga også en av de mest omtalte opptredene under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret senere den høsten. Videre stakk Isah av med Årets stjerneskudd under by:Larm 2020, samt Årets gjennombrudd og Urban kategorien på Spellemannprisen 2019. Med trofehylla fylt til randen, har det unge supertalentet ikke bremset opp. Med hits som «Zelda», «LUV MEG», og «Drukne» som tilsammen har passert flere millioner i streams, har låten «Blitz» som ble lansert i september 2020, blitt en kjempesuksess og har snart streamet til gull. ?Isah ligger ikke på latsiden. Han slapp låten «2 Glass» i desember som også har blitt en suksess med nesten 1 million i streams  

VARIGHET
1 time uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Live Nation

Pop R&B Soul