Isah, Dutty Dior & Bianca

torsdag 24. november 202224. nov 2022 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 265 - 375 (INKL. SERVICEAVGIFT)Isah, Dutty Dior og Bianca med gjester legger ut på turné sammen i Norge i høst, og tar turen til blant annet Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen!

Turnéen presenteres av SDKT og Live Nation.

Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. I løpet av sin korte karriere som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har over 30 millioner streams og vant prisen for Årets låt på P3 Gull 2019. I travle 2019 debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP: sukkerspinn & hodepine. EP-ene har hittil sammenlagte streams på over 20 millioner.

I mai 2022 slapp Isah «Delilah» fra sitt kommende album, som høstet gode tilbakemeldinger. Festivalfølelsen ble forlenget for Isah da han avsluttet sommeren med å gjeste et utsolgt spektrum med Karpe hele ti ganger – en konsertrekke som går ned i historiebøkene. Nå gjester han hele Norges favorittshow i den kommende sesongen av «Hver Gang Vi Møtes».

Dutty Dior etablerte seg raskt på den norske musikkscenen i 2018, etter å ha sluppet låtene «Plis», «Fantasi» og ikke minst singelen «HALLO». I tillegg var han gjest på Unge Ferraris låt «Edward Saksehånd» og gjestet flere opptredener med han det året.

Dutty Dior ga nylig ut albumet «det er mindre ensomt alene». Det har høstet gode anmeldelser og låter som «søvnløs i shibuya» med Arif og «farger» med Chirag har blitt fan-favoritter. Gjennom pandemien har Dutty Dior rukket å selge ut arenaer i hele landet, og han avsluttet turneen sin på et fullsatt Sentrum Scene i Oslo. Dutty Dior spilte også på Kadetten hvor det tok helt av med et nytt og større publikum som sang med på alle sangene.

Bianca, tidligere kjent som den engelsk rappende Raw B, kom til Urørtfinalen i 2020 med låten sin «Cold as Ice». Nå lager Oslo-rapperen og låtskriveren, musikk på norsk og har en lovende karriere i vente! Hun er oppvokst på Tøyen og Holmlia, og ved hjelp av dedikasjon og hardt arbeid fant Bianca sin plass i musikken og ble signert til SDKT. I juni 2021 slapp hun EP-en «Bianca» som blant annet inneholder «Marilyn» med Dutty Dior.

Festivalsommeren for Bianca startet i Trondheim da hun opptrådte under den nye festivalen Neon. Der sto hun på samme scene som flere av Nordens største artister. Sommeren var travel, og hun var en av få kvinnelige artister som opptrådte på Kadetten i Sandvika. Musikkmagasinet Ballade meldte etter konserten at Bianca er av internasjonal kaliber og har stålkontroll på egne låter.

Det føles helt naturlig ut at disse tre artistene nå legger ut på turné sammen!

Konserten spilles for stående publikum.

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00 eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Hiphop Pop R&B Rap

#Høst2022