Ingvard Wilhelmsen: Sjef i eget liv – foredrag

onsdag 10. juni 202010. jun 2020 18:30 Kjøp
Få billetter
tirsdag 17. november 202017. nov 2020 18:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 400 - 545 (INKL. SERVICEAVGIFT)Pga. koronasituasjonen er foredraget som var opprinnelig planlagt tirsdag 17. mars 2020, utsatt til onsdag 10. juni 2020.

Alle som hadde billett til det opprinnelige foredraget 17. mars er kontaktet, og samme billett kan benyttes på ny dato. Frist for refusjon er utgått.

***


Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til foredraget med Ingvard Wilhelmsen tirsdag 17. mars 2020.

Pga. pålegg fra Stavanger kommune om å begrense antall mennesker på arrangement til under 500, må vi dessverre flytte det planlagte foredraget med Ingvard Wilhelmsen til ny dato onsdag 10. juni, kl. 18.30.

Dersom det passer for deg å komme på foredraget på den nye datoen, kan du bruke samme billett og du behøver ikke å kontakte oss.

Hvis du heller vil ha pengene refundert, må du kontakte oss snarest og senest torsdag 2. april. Hvis du kjøpte billett(ene) på nettet, kan du sende oss en e-post til billett@stavanger-konserthus.no og oppgi ditt ordrenummer for refusjon. Kjøpte du billett(ene) over disk i konserthuset, kan du kontakte billettskranken på telefon 51 53 70 00 (1).

Vi beklager dette, og håper det passer for deg/dere å delta på den nye datoen også.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

*

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Ingvard Wilhelmsen vil utfordre hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

Wilhelmsen har holdt foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges beste foredragsholdere. Med en humoristisk formidlingsevne og glimt i øyet utfordrer han våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død, oss selv og andre.
Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Wilhelmsens foredrag og praksis har endret flere liv som tidligere har vært sterkt preget av angst, stress og bekymringer.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Foto: Jan M Lillebø

Varighet: ca. 2 timer

Arrangør: Atikko AS

Foredrag