Ingvard Wilhelmsen: Sjef i eget liv – foredrag

mandag 21. september 202021. sep 2020 18:30 Kjøp
Avlyst
tirsdag 17. november 202017. nov 2020 18:30 Kjøp
Få billetter

Kuppelhallen
BILLETTER KR 400 - 545 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Ingvard Wilhelmsen 21. september 2020:

Pga. koronasituasjonen blir foredraget 21. september dessverre avlyst, og billettene refundert. Dersom du kjøpte billetter på nettet, refunderer vi direkte til kortet du betalte med og du behøver ikke kontakte oss. Ble billett kjøpt over disk, vil du motta en ny SMS med nærmere informasjon om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift.

Vennligst merk at det kan forekomme endringer på foredraget den 17. november også. Alle billettkjøpere blir kontaktet ved eventuelle endringer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Ingvard Wilhelmsen vil utfordre hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

Wilhelmsen har holdt foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges beste foredragsholdere. Med en humoristisk formidlingsevne og glimt i øyet utfordrer han våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død, oss selv og andre.
Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Wilhelmsens foredrag og praksis har endret flere liv som tidligere har vært sterkt preget av angst, stress og bekymringer.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Foto: Jan M Lillebø

Varighet: ca. 2 timer.

Arrangør: Atikko AS

Foredrag