Ingvard Wilhelmsen: Sjef i eget liv – foredrag

mandag 08. november 202108. nov 2021 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 490 - 545 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Ingvard Wilhelmsens foredrag «Sjef i eget liv», tirsdag 16. mars 2021:

Pga. restriksjonene i Covid-19-forskriften og begrensningene på arrangementsvirksomheten, blir foredraget dessverre utsatt. Vi vet mange hadde gledet seg, og har funnet en ny dato. Den nye datoen er mandag 8. november 2021. Samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å delta 8. november, vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Du får ny plass, minst like god som den du opprinnelig hadde. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest mandag 1. mars 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Ingvard Wilhelmsen vil utfordre hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

Wilhelmsen har holdt foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges beste foredragsholdere. Med en humoristisk formidlingsevne og glimt i øyet utfordrer han våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død, oss selv og andre. Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Wilhelmsens foredrag og praksis har endret flere liv som tidligere har vært sterkt preget av angst, stress og bekymringer.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

FOTO
Jan M Lillebø

VARIGHET
ca. 2 timer, uten pause.

ARRANGØR
Atikko AS

Foredrag