In Memory of Elvis: Viva Las Vegas

fredag 20. november 202020. nov 2020 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)Det er klart for en storslått hyllest til tidenes mest populære artist, Elvis Presley. The FAB, med Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk hyller «Kongen av rock & roll», og tar med seg ni av landets beste musikere til Stavanger!

Mange forbinder 70-tallet med «The Vegas Years». Fra 1969 til 1977 gjorde Elvis 1128 konserter. Av disse, 637 i Las Vegas! De resterende 491 på arenaer og i store konserthaller over hele USA – aldri utenfor USA! Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet «Americana». Vi vil ikke låse oss fast til «Las Vegas», men tolke Elvis slik han gjorde det, hvor rocken fra 50-tallet var like viktig som de store balladene.

Hyllesten til Elvis fra The FAB var tenkt som en markering rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 15 konserter det samme året. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 ble det spilt over 300 konserter. Nå kommer de med sin største og mest påkostede produksjon så langt, når de inviterer publikum til en fantastisk musikalsk opplevelse som er Kongen verdig!

OM THE FAB
Trioen fra Telemark har ofte blitt omtalt som The FAB. I dag er dette etablert som trioen sitt navn. Mange tror dette er en forkortelse for «Fabulous» (fabelaktig) – en karakteristikk pressen ofte har brukt i sin omtale. Dette lever de godt med, men forklaringen er at bokstavene er hentet fra første bokstav i guttas etternavn.        

Varighet: 1 time og 40 minutter, ingen pause.

Arrangør: Good Rockin AS

Rock Tribute