Highasakite

fredag 11. juni 202111. jun 2021 20:00 Kjøp
Utsolgt
søndag 13. juni 202113. jun 2021 20:00 Kjøp
Utsolgt

Zetlitz
BILLETTER KR 680 (INKL. SERVICEAVGIFT)Highasakite har brukt det siste året både til å skrive ny musikk, og omarrangere en del av de gamle låtene til nye, fantastiske versjoner. I juni legger de ut på en eksklusiv turné, og byr på en storslått produksjon tross begrensningene i publikumskapasitet. I Konserthuset blir det to konserter, fredag 11. og søndag 13. juni 2021.

«Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet». Slik oppsummerte iTromso.no forrige runde, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. I 2019 slapp de albumet «Uranium Heart», nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Flere låter ble umiddelbare radiofavoritter, noe de allerede samme år fulgte opp med overraskelsesutgivelsene i det to-delte albumet «The Bear Romantic I» og «The Bear Romantic II». Hit-singelen «Can I Be Forgiven» viste nok en gang et band som sprudlet av skaperglede. Med albumet «Silent Treatment» knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene.

Rett før landet «stengte» i mars 2020, fylte Highasakite Den Norske Opera to ganger. Etter det har de holdt en lav profil, og brukt tiden til å skrive nye låter og arrangement. Resultatet deler de altså med publikum på noen få konserter i juni. Bare å glede seg!

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Pop