Herborg Kråkevik og Kåre Conradi – JULEMINNER

søndag 03. desember 202303. des 2023 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 575 (INKL. SERVICEAVGIFT)To av Norges mest folkekjære artister møtes denne julen igjen på scenen. Sammen med sine fire musikere vil de ta publikum med på en reise i kjente og kjære melodier og tekster. Herborg og Kåre inviterer til en varm og humoristisk kveld med barndommens jul som ramme.

Herborg Kråkevik har fått både komipriser og spellemannspriser. Hun har utmerket seg med store rolletolkninger og personlige portretter. Hennes artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger. Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og musikalske referanser som gjør henne til en stor artist.

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, TV og lerret. Han har vært fast ansatt ved Nationaltheatret siden 1999 og er initiativtaker og primus motor for Det Norske Ibsenkompaniet. I disse dager gjør Conradi blant annet stor suksess med TV-serien Vikingane, som tilbyr et humoristisk skråblikk på vår norrøne kultur

Varighet:
1 time 30 minutter

Arrangør:
HiHat Management AS

Julekonsert

#Høst2023