Henry Rollins: Good To See You 2022

Friday 21. January 202221. Jan 2022 20:00 Buy

Kuppelhallen
TICKETS KR 300 - 350 (INCL. SERVICE FEE)Tidligere Black Flag-vokalist Henry Rollins er revolusjonerende både som artist og tenker. En altmuligmann som ikke kan settes i bås – et ikon i motkulturen. Nå er han tilbake på scenen i et show som sprenger forventningene i fillebiter.

Han var der da hardcoren ble til, som vokalist i et av sjangerens mest legendariske og hardtslående band, Black Flag, og senere som frontfigur i Rollins Band. Siden har han funnet nye bein å stå på: som aktivist, DJ, forfatter, foreleser, fortellerstemme, fotograf, poet, programleder, skuespiller i blant annet Portlandia og Sons of Anarchy, og mye, mye mer.

De siste årene har Rollins tatt nok en helomvending: Spoken word. Her kommer begrepet selvsagt til kort. “Snakkeshowene” kombinerer elementer fra stand-up med febrilske beretninger fra hardcorescenen og hans langstrakte reiser samt improviserte prekener om tingenes tilstand. Hans mørke og skarpe humor står selvsagt sentralt, kjennetegnet av sine mange uventede vendinger og personlige anekdoter om alt fra punk og kjærlighet til politikk og popkultur. Det viser seg at Henry Rollins er den fødte forteller.

Nå er han endelig tilbake på veien med enmannsshowet Good To See You, ladd med nye historier fra tiden før lockdown og nye perspektiver på den absurde tilværelsen som fulgte deretter. Rollins er minst like intens og visceral som forteller, som han er som vokalist – og det er denne energien han tar med seg til Norge når han inntar scenen i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Henry Rollins står aldri stille. Det gjør ham til en av vår tids mest fascinerende karakterer. Regn med en eksplosiv bakoversveis av en opplevelse når han inntar Kuppelhallen i januar neste år!

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00 (1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no.

VARIGHET
3 timer, uten pause.

Kuppelhallen åpner 1 time før arrangementet starter.

NB! Showet med Henry Rollins ble opprinnelig planlagt å finne sted på Folken, men blir flyttet til Kuppelhallen. Alle som har kjøpt til showet på Folken, får tilsendt nye billetter med korrekt informasjon i god tid før arrangementet.

ARRANGØR
Stiftelsen Folken

Standup

#Show #Sjangermix #Vår2022