Henry Rollins: Good To See You 2022

fredag 21. januar 202221. jan 2022 20:00 Kjøp
Avlyst

Kuppelhallen
BILLETTER KR 300 - 350 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Henry Rollins: Good To See You 2022, fredag 21. januar i Kuppelhallen:

Pga. de nye Covid-19-restriksjonene og begrensningene på arrangementsvirksomheten, blir hele turnéen og dermed også showet i Stavanger dessverre avlyst. Du vil motta refusjon for billettene. Vi refunderer ekskl. avgift. Betalte du med kort eller Vipps, refunderer vi til kortet du betalte med. Dersom vi trenger mer informasjon før vi kan refundere tar vi kontakt med deg.

Vi beklager dette og håper å få Henry Rollins tilbake ved en senere anledning. 

Vennlig hilsen Folken og Stavanger konserthus

***

Tidligere Black Flag-vokalist Henry Rollins er revolusjonerende både som artist og tenker. En altmuligmann som ikke kan settes i bås – et ikon i motkulturen. Nå er han tilbake på scenen i et show som sprenger forventningene i fillebiter.

Best kjent som vokalist i det legendariske og hardtslående bandet, Black Flag, og senere som frontfigur i Rollins Band, har Rollins de siste årene beveget seg inn i komikerverdenen. Hans snakkeshow kombinerer elementer fra standup med febrilske beretninger fra hardcorescenen og hans langstrakte reiser samt improviserte prekener om tingenes tilstand.

Enmannsshowet «Good To See You», er ladd med nye historier fra tiden før lockdown og nye perspektiver på den absurde tilværelsen som fulgte deretter. Hans mørke og skarpe humor står selvsagt sentralt, kjennetegnet av hans mange uventede vendinger og personlige anekdoter om alt fra punk og kjærlighet til politikk og popkultur. Det viser seg at Henry Rollins er den fødte forteller.

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år, finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00 (1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no.

VARIGHET
3 timer, uten pause

ARRANGØR
Stiftelsen Folken

Standup

#Show #Sjangermix #Vår2022