Hellbillies – 30 år på vegen

lørdag 03. oktober 202003. okt 2020 19:00 Kjøp
Utsolgt

Kuppelhallen
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til den oppsatte konserten med Hellbillies lørdag 21. mars i Fartein Valen:

Pga. koronasituasjonen, har denne konserten blitt flyttet fra lørdag 21. mars til lørdag 3. oktober 2020. Konserten i oktober vil finne sted i Kuppelhallen, ikke i Fartein Valen. Dersom du allerede har kjøpt billetter til den opprinnelige konserten 21. mars, vil vi sende deg nye billetter. Vi ber om forståelse for at det kan ta noen dager.

***

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 markerer bandet sine første 30 år med en stor jubileumsturné. Her hos oss blir det konsert lørdag 21. mars.

I løpet av vinter, vår og høst vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

Gjennom sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Foto: Agnete Brun

Varighet: ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Arrangør: Stageway & 929 Produksjon

Country musikk Pop