Helene Bøksle – julekonsert

fredag 11. desember 202011. des 2020 18:00 Kjøp
Få billetter
fredag 11. desember 202011. des 2020 20:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til julekonsert med Helene Bøksle fredag 11. desember 2020:

Pga. koronasituasjonen og nye krav til plassering av publikum, vil alle som har kjøpt billett få plass i amfiet, i stedet for rundt bord på flatt gulv. Du vil få tilsendt ny billett på e-post. Vi sender deg også en SMS-melding 24 timer før konsertstart med link til billetten(e). Det er dessverre ikke servering inne i salen. Hovedbaren i foajéen holder åpent før arrangementet. Har du kjøpt «Kvess», vil du få refusjon direkte til kortet du betalte med.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Helenes fantastiske stemme sørger for den perfekte julestemning!

Helene har bygget opp en av landets største juleturnéer, og hennes julekonserter har til nå blitt sett av nærmere 100.000 publikummere. Turnéen «Det hev ei rose sprunge» har blitt en fast juletradisjon for mange. Dette er konserten som skiller seg ut – og som treffer publikum i hjerteroten. Stemningen er intim, varm og høytidsstemt.  

I år kommer Helene tilbake til Stavanger konserthus med fullt band og strykere på scenen.
Dette blir en helt spesiell førjulskveld med blant annet sanger fra Helenes juleplate «Det hev ei rose sprunge» som er blitt en moderne norsk klassiker. Platen ble gitt ut i 2009 og har solgt over 60.000 eksemplarer.

Anmeldelser av julekonserten til Helene:

«Nesten overjordisk» Trønderavisa
«En av Norges vakreste stemmer» Tidens Krav
«En gyllen halvannen time» Fædrelandsvennen
«Helt magisk» Sarpsborg Arbeiderblad
«En fortryllende førjulspakke» Telemarksavisa

Helene har flere av landets beste musikere med på turnéen; Sindre Hotvedt (piano), Markus Lillehaug Johnsen (gitar) og Jonas Kilmork Vemøy (perkusjon/trompet). Helene vil også opptre med lokale barnekor på utvalgte steder.

Gled dere til en fantastisk musikalsk førjulskonsert.

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Laterna AS

Julekonserter