Halvdan Sivertsen – Ennu ikke landa

lørdag 11. mars11. mar 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER 480.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra scener over hele landet.

Utgangspunktet for turnéen er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strengelek og vokalharmonier, samt toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

«Ennu ikke landa» er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette er det blitt en livslang karriere av – der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Arrangør: Stageway Talent As