Halvdan Sivertsen 71 år

lørdag 27. november 202127. nov 2021 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Halvdan Sivertsen 14. november 2020:

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette har arrangøren bekreftet at denne konserten avlyses.

Vi vet mange hadde gledet seg, og har allerede funnet ny dato for neste år. Den nye datoen er lørdag 27. november 2021. Samme tidspunkt og sted. Alle som har anledning til å delta på den nye datoen beholder plassen sin. Vi sender deg link til ny billett i god tid før.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no, senest 10. september 2020. Husk å oppgi ditt ordrenummer og kontonummer. 

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

**

En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor!

Halvdan startet 2020 med å fylle 70 år 5. januar. Omtrent ved midnatt samme dag var konserten i Oslo Spektrum utsolgt. Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangfoldige karrieren hans så langt, skal også feires utover høsten i utvalgte konserthus rundt om i landet.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rock miljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i, og med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Vær med å feire en ekte hedersmann!

Varighet: 1 time og 40 minutter, uten pause.

Arrangør: Stageway Talent AS

Pop