Gunslingers og Halva Priset

lørdag 18. februar 202318. feb 2023 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 580 - 680 (INKL. SERVICEAVGIFT)Gunslingers og Halva priset er 2 store band som har valgt å gjøre et samarbeid en helg i februar. Konseptet de tror på er synergieffekten når to så store band går sammen. 1+1 blir ikke 2, men så mye mer. Bandene lover en magisk aften der en kan få kobla over i en annen verden og rømme litt fra hverdagen i noen timer. Gunslingers har med et høyt energinivå på konsertene og godt samspill mellom musikerne skapt en unik kjemi med sitt publikum. Musikken fungerer for alle aldre, og i alle kretser, og de fyller alt fra idrettshaller i bygde-Norge til konsertscenene i de store byene. Halva Priset er et norsk partyband startet av Petter Bjørklund Kristiansen, kjent som Katastrofe. Bandet fikk sitt store gjennombrudd med låten «Den Fineste Chevy’n» i 2021, med Maria Mena. Sammen kommer de til å lage fest!
 
18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.
 
For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00 eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no.

VARIGHET
Slutt ca 23:00

ARRANGØR
Musikk og Underholdning AS

Festmusikk Rock

#Vår2023