Gratulerer med Jahn

fredag 24. april 202024. apr 2020 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 495 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Gratulerer med Jahn»:

Pga. situasjonen med koronavirus vil forestillingen ikke finne sted på oppsatt dato 24. april. Vi jobber med å finne ny dato, og vil ta kontakt med alle som har billett så snart vi har noe å fortelle. Det vil ta noe tid å avklare, og vi setter pris på tålmodigheten. Du vil få mer informasjon etterhvert.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***


Hele Norges, og nylig avdøde Jahn Teigen, ble hedret med denne forestillingen da han fylte 70 år. Suksessen «Gratulerer med Jahn» ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Tønsberg. Turnéen som var planlagt for våren 2020, med stopp i Stavanger 24. april er utsatt, men vi håper snart å ha på plass ny dato og ønske Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Gaute Ormåsen og Thomas Felberg sammen med et skikkelig bra band velkommen.

5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner. Forestillingen er et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tok for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Alle har et forhold til Teigens låter, og «Mil etter mil», «Den vakreste som finns», «Min første kjærlighet», «Voodoo», «Svenskefaen», «Slå ring», «Adieu», «Bli bra igjen» og «Optimist» er blant låtene i forestillingen.

Medvirkende:
Lise Karlsnes
Atle Pettersen
Gaute Ormåsen
Thomas Felberg
David Fjelde kapellmester/bass
Kjell Harald Litangen gitar
Ole Morten Sommer trommer
Lars Støvland piano

Varighet: Ca. 1 time og 25 minutter, uten pause.

Arrangør: Trond & Trond AS

Hyllest Pop Rock