Gratulerer med Jahn

torsdag 21. januar 202121. jan 2021 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 495 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Gratulerer med Jahn», 21. januar 2021:

Pga. restriksjonene i den lokale Covid-19-forskriften og begrensingene på arrangementsvirksomheten, vil denne forestillingen ikke finne sted på oppsatt dato. Vi vet mange har gledet seg, og vi jobber med å finne ny dato. Straks ny dato er bestemt vil du motta en ny SMS fra oss, og få valget mellom å bruke billett på ny dato, eller motta refusjon. Du behøver ikke å ta kontakt med oss nå.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Hele Norges, og nylig avdøde Jahn Teigen, ble hedret med denne forestillingen da han fylte 70 år. Suksessen «Gratulerer med Jahn» ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Tønsberg. Turnéen som var planlagt for våren 2020, med stopp i Stavanger 24. april er utsatt, men vi håper snart å ha på plass ny dato og ønske Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Gaute Ormåsen og Thomas Felberg sammen med et skikkelig bra band velkommen.

5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner. Forestillingen er et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tok for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Alle har et forhold til Teigens låter, og «Mil etter mil», «Den vakreste som finns», «Min første kjærlighet», «Voodoo», «Svenskefaen», «Slå ring», «Adieu», «Bli bra igjen» og «Optimist» er blant låtene i forestillingen.

MEDVIRKENDE
Lise Karlsnes
Atle Pettersen
Gaute Ormåsen
Thomas Felberg
David Fjelde kapellmester/bass
Kjell Harald Litangen gitar
Ole Morten Sommer trommer
Lars Støvland piano

VARIGHET
ca. 1 time og 25 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Trond & Trond AS

Hyllest Pop Rock