Gilberdal

fredag 18. mars 202218. mar 2022 19:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 320 - 375 (INKL. SERVICEAVGIFT)Gilberdal er Rogalandstrioen som på kort tid har gjort seg bemerket både lokalt og nasjonalt gjennom jevnlige singelutgivelser og påfølgende musikkvideoer som har engasjert et stort publikum.

Debutsingelen «De gode dagene» ble listet på NRK Rogaland og spilles fortsatt med jevne mellomrom. I 2019 vant de NRK Rogaland / Viking FK sin cupfinalelåt-konkurranse med påfølgende opptredener både i Oslo Spektrum og på torget i Stavanger. På samme tid som Norge stengte ned våren 2020 slapp gruppa den storslåtte låten «Gje meg fjell», som nærmest ble en slags nasjonalhymne for fjellelskende nordmenn. Høsten 2020 ble de listet NRK P1 med «I alle tider», som fortsatt spilles ukentlig på nasjonal radio. Teksten til den nyeste utgivelsen «Ein far» er skrevet av Ingvar Hovland og tonesatt i samarbeid med Sigvart Dagsland.

Trioen byr på varme tekster om livets realiteter, lun humor og allsangvennlige refreng. Nå inviterer Gilberdal endelig til egen konsert med fullt band.

VARIGHET
1 time og 20 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Gilberdal AS

Pop viser

#Vår2022