Frelsesarmeens Julekonserter

søndag 06. desember 202006. des 2020 17:30 Kjøp
Utsolgt
søndag 06. desember 202006. des 2020 20:00 Kjøp
Få billetter

Fartein Valen
BILLETTER KR 355 (INKL. SERVICEAVGIFT)Godt nytt for de mange som har gjort det til en fin tradisjon å være publikum på et av våre mest populære arrangementer – Frelsesarmeen lager julekonsert i Stavanger konserthus dette året også!

Dermed skulle det være duket for en stemningsfull anledning med program som passer for hele familien. Artister og deltakere fra inn- og utland stiller opp for Frelsesarmeen. Disse er klare allerede, og flere kommer til etterhvert.

Årets konferansier er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland – radarparet som i mange år ledet Frelsesarmeens julekonserter med masse humor, underlige påfunn, respekt og stø hånd. Kvindesland og Skjæveland er kjent som programledere i NRK Radio. Først mange år i NRK Rogaland, men nå i flere år på NRK P1s rikssendinger med programmet «Utakt». De gleder seg til å komme tilbake. Vi vet at mange i vårt trofaste publikum setter stor pris på denne duoen.

MEDVIRKENDE
Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland
Frelsesarméens hornorkester
Stavanger Gospel Company
Kids Alive

VARIGHET
ca. 1 time og 15 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Frelsesarmeen Stavanger korps

Julekonserter