Førjulskos med Tony & the Swing Blues. Gjest: Dag Bjørnsen

fredag 27. november 202027. nov 2020 19:00 Kjøp

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 325 (INKL. SERVICEAVGIFT)Gjenopplev magien fra 50- og 60-tallet!

Tony & The Swing Blues er blitt en gjenganger i konserthuset, og er alltid like populære når de opptrer hos oss. Med utsolgte konserter hver eneste gang råder det ingen tvil om at bandet er en soleklar publikumsfavoritt. Dersom du gikk glipp av Tony & The Swing Blues i sommer, har du nå sjansen til å se de på scenen i Zetlitz denne høsten.

Det hele startet med fire gutter på Ullandhaug skole, alle i 11–12 års alderen. Tore Haugland hadde spilt piano siden han var seks år gammel. En annen hadde far med gitar, en tredje spikket trommestikker på sløyden og monterte bein på en tamburin, den fjerde ristet på sambakuler. Gjør deg klar for en god dose nostalgi og musikk som fortsatt swinger!

MEDVIRKENDE
Alf Carlsen, bass og vokal
Odd Egil Støldal, vokal
Sverre Kvam, gitar, og vokal
Dag Øverland, piano

GJEST
Dag Bjørnsen

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Pop