Folk og røvere i Kardemomme by

lørdag 26. september 202026. sep 2020 14:00 Kjøp
Utsolgt
lørdag 26. september 202026. sep 2020 17:30 Kjøp
Utsolgt
søndag 27. september 202027. sep 2020 14:00 Kjøp
Utsolgt
søndag 27. september 202027. sep 2020 17:30 Kjøp
Utsolgt

Kuppelhallen
BILLETTER KR 300 (INKL. SERVICEAVGIFT)Velkommen til Kardemomme by! En hyggelig, liten by hvor Politimester Bastian gjør så lite han kan, Tante Sofie ikke er så fornøyd med det, og trikken går når den skal.

Og nå skal det feires! Det er nemlig tid for den store byfesten med sang, dans og moro. Tobias skal synge en vise, barna skal danse, og det blir bidrag fra papegøyer og kameler!

Men selv om gamle Tobias i tårnet melder om fint vær, er det allikevel noen mørke skyer i horisonten. De tre røverne driver nemlig og røver! Både til seg selv og til den farlige løven sin. Og nå har de fått en idé… Hva om de røver selveste Tante Sofie? Kan det gå bra?

Scenografi og kostymer er laget etter Thorbjørn Egners originale tegninger. Dette er en tradisjonell oppsetning som ivaretar alle de kjente og kjære elementene som alle generasjoner har blitt så glade i.

Kamomilla, Tommy, Løven, og alle de andre barna spilles av barn fra lokalmiljøet. Så her møter dere kjente og kjære skikkelser på flere plan!

Regi: Bjørn Sæter
Scenografi og kostymer: Basert på Thorbjørn Egners originale tegninger
Musikalske arrangementer: Per Christian Revholt
Koreografi: Alexander Langset

Produsert etter en avtale med Teaterforlaget Songbird AS.

Varighet: 1 time og 45 minutter, inkludert pause.

Arrangør: Alive produksjoner

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters av­stand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

Barn Teater