Folk og røvere i Kardemomme by

lørdag 03. mars03. mar 12:30 Kjøp
Ekstra
lørdag 03. mars03. mar 15:00 Kjøp
Få billetter
lørdag 03. mars03. mar 18:00 Kjøp
Få billetter

Kuppelhallen
BILLETTER 300.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Alive Produksjoner står bak denne oppsetningen av Thorbjørn Egners klassiker Folk og røvere i Kardemomme By. 

Kardemomme er en sjarmerende og litt merkelig by, og det hender mye der som ikke hender andre steder. Det går for eksempel esler og kameler i gatene, og i byen bor både pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Ja, og gamle Tobias som bor i et tårn. Du finner Tommy, tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Like utenfor Kardemomme by bor tre uskikkelige røvere. Kasper er den eldste, Jesper er den peneste og Jonatan er mest glad i mat. Som husdyr har de verken katt eller hund, men en stor løve!

Når natta senker seg lister røverne seg stilt på tå. De skal nemlig ut på røvertokt. Og hva er vel mer fristende enn kaker, drops og pølser? Men inne i butikken er det noen som venter på dem.

Forestillingen passer for hele familien og varer i ca. 1 time og 15 min. 

Regi: Unge spor

Arr: Alive Produksjoner

På scenen: unge talenter mellom 14 og 25 år som ønsker å drive med scenekunst, enten det er musikk, dans, drama eller media. 
I profesjonelle rammer lærer medlemmene mer om sin sceniske fordypning gjennom teori, forestillinger, konserter og oppdrag. Resultatet er spilleglade, dyktige og ambisiøse aktører. Mer om UNGE SPOR kan du lese på 
www.ungespor.no/about