Fartøy Valen seiler igjen

fredag 15. oktober 202115. okt 2021 19:00 Kjøp
Få billetter
lørdag 16. oktober 202116. okt 2021 18:00 Kjøp
lørdag 16. oktober 202116. okt 2021 20:30 Kjøp
Få billetter

Kuppelhallen
BILLETTER KR 550 (INKL. SERVICEAVGIFT)15. oktober har Kristian Valen premiere i hjembyen Stavanger med sitt nye show! For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig!

Kristian har vært åpen og ærlig om de utfordringene som han har hatt, og som media har gitt mye spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt.
Når han nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom!

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De som det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

I Kristian Valens forrige produksjon, «Åsted Valen», introduserte han nummer som ble svært godt mottatt. Hans Snapchat-sekvens ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen til høsten, også med nye profiler!

Når seilasen til Kristian innledes til høsten, vil han på de fleste spillestedene inkludere et unikt nummer hvor han gjør en parodi/imitasjon som publikum har et nært forhold til – det være seg en kjent lokal person eller et tema som publikum lokalt engasjerer seg i!

Kast loss – bli med på Kristians nye seilas!

VARIGHET
1 time og 15 minutter, uten pause (endringer i varighet kan forekomme).

ARRANGØR
Deepwater Records & Entertainment AS

Standup