Fartøy Valen seiler igjen

fredag 18. november 202218. nov 2022 19:00 Kjøp
lørdag 19. november 202219. nov 2022 18:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter norgespremiere i 2021 med mer enn 30 forestillinger landet rundt og flere begeistrede publikummere, er Kristian Valen klar for en ny runde med showet «Fartøy Valen seiler igjen»! Showet som vil finne sted høsten 2022 er i utgangspunktet bygget på samme «lest» som premiereshowet i Kuppelhallen i fjor, men en tredjedel av innholdet har blitt endret.

Utestedet Ricks i Bergen, hvor Kristian har i over 15 år gjort mer enn 50 show, meldte etter tre utsolgte show i mars 2022: «Det beste Kristian Valen noen gang har gjort!».

Kristian har vært åpen og ærlig om de utfordringene som han har hatt, og som media har gitt mye spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt.
Når han nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom.

Blant «mannskapet» på Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De som det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg.

I Kristian Valens tidligere produksjon, «Åsted Valen», introduserte han nummer som ble svært godt mottatt. Hans Snapchat-sekvens ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen til høsten, også med nye profiler.

Kast loss – bli med på Kristians seilas!

VARIGHET
1 time og 15 minutter, uten pause

ARRANGØR
Deepwater Records & Entertainment AS

Humor Standup

#Høst2022