Eva Weel Skram: Falle til ro – Ein julekonsert

lørdag 19. desember 202019. des 2020 17:30 Kjøp
Utsolgt
lørdag 19. desember 202019. des 2020 20:00 Kjøp
Utsolgt

Fartein Valen
BILLETTER KR 555 - 605 (INKL. SERVICEAVGIFT)For en trygg gjennomføring av konsertene, står Eva på scenen to ganger denne kvelden kl. 17.30 og 20.00 med inntil 200 publikummere på hver. Publikum som har kjøpt billett er kontaktet om dette, og får nye billetter.

***

Fire år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt, og i november legger hun ut på sin første juleturné med nøye utvalgte favorittlåter. Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med musikalske perler på en snor.

En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere. I fjor fikk den følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix-serien «Hjem til jul» som ble en kjempesuksess.

Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hitlåter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt».

Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb- og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River».

Etter hvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneén «Falle til ro», som strekker seg fra midten av november til to dager før jul. Velkommen!

ARRANGØR

Stageway Talent AS

Julekonserter Pop